Lees hier de laatste reviews van Beauty Hoeksche Waard uit Puttershoek

9.8

106 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.8
10

Wow!

Mijn wenkbrauwen waren niet slecht, maar na de behandeling van El kon ik alleen nog maar zeggen:"WOW"! Ze hebben even tijd nodig om te herstellen. Maar ja de touch-up zijn ze echt he-le-maal af!. Zo waanzinnig blij mee. Op elke foto perfecte wenkbrauwen. El neemt de tijd voor je, want iets aan je gezicht veranderen is nu eenmaal best een beslissing. Maar geen spijt van!

Aanbevelen?

Ja

25/05/2022

Wendy

9

Enorm blij!

Alles word goed uitgelegd. Ik voelde me daar op me gemak en ik ben onwijs blij met mijn wenkies! Hoef ze niet meer te tekenen!!!

Aanbevelen?

Ja

31/03/2022

Delila

10

Zo blij met mijn wenkbrauwen!

Ik heb altijd al mooie wenkbrauwen willen hebben. Heel lang getwijfeld of ik semi-permanente wenkbrauwen wilde laten zetten omdat ik bang was dat het niet mooi bij mij zou staan en ik dat niet kon veranderen. Mijn schoonzus heeft vorig jaar haar wenkbrauwen laten doen bij Beauty Hoeksche Waard en ik vond het zo mooi gedaan! Ik wilde het ook! Afgelopen december kreeg ik op mijn verjaardag een waardebon van mijn man voor een volledige behandeling dus kon ik meteen een afspraak maken. Elvan is zo een leuke spontane meid. Alles goed uitgelegd. Het voelde meteen vertrouwd! Ik ben echt heel blij met het resultaat! Ze is goed in haar werk en ik zou haar zeker aanbevelen!

Aanbevelen?

Ja

30/03/2022

Jolanda

10

Geweldig!

Via mijn collega ben ik aan dit adres gekomen. Wat was zij blij met haar wenkies! Prachtig waren ze! Na het zien van het mooie resultaat en haar enthousiaste verhalen ben ik direct me gaan aanmelden. Het aanvraagformulier was snel ingevuld. Het toestemmingsformulier heb ik geloof ik wel 3 keer ingevuld en doorgestuurd. Maar goed. De ontvangst in de salon was zeer hartelijk. Ik kreeg een duidelijk uitleg en je nam alle tijd voor me. De behandeling zelf viel me enorm mee. Het is niet fijn maar wel zeer goed te doen. Mede door de heldere uitleg was ik goed voorbereid op dat wat je ging doen. Binnenkort ga ik voor de nabehandeling. Ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Tot nu toe veel complimenten gekregen. Vaak je gegevens moeten delen....

Aanbevelen?

Ja

30/03/2022

Erna

10

een echte aanrader!

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten doen bij Beauty Hoeksche Waard, nog steeds ben ik er erg blij mee. Ik heb jaren getwijfeld omdat ik het toch best eng vond, zoiets semi-permanents op je gezicht. Achteraf geen seconde spijt van gehad, had ik het maar jaren eerder gedaan. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om eerst de omlijning te tekenen, dit vond ik erg fijn. Ook kreeg ik de kans om zelf input te geven. Het zetten van de hairstrokes zelf was best pijnlijk maar totally worth it!

Aanbevelen?

Ja

30/03/2022

Elize de Jong

10

So Happy!!

Zo blij met mijn wenkbrauwen!! Fijne sfeer in de salon! Elvan is echt een lieverd en een topper in haar vak ze zet prachtige wenkbrauwen, de behandeling is prima te doen! Fijne uitleg van de behandeling, en de ook van de nazorg!! Heel erg blij mee!!

Aanbevelen?

Ja

30/03/2022

Liesbeth

10

Heel blij mee!

Ik vond het reuze spannend maar ben blij met het uiteindelijke resultaat. Elvan neemt de tijd, is duidelijk. Toen ik hier en daar nog wat puntjes had die ik wilde veranderen heeft ze dit op korte termijn tussendoor voor me gefixt. Top! Je kan je wenkbrauwen aan haar overlaten!

Aanbevelen?

Ja

30/03/2022

Cindy

10

Topper!

Duidelijke en fijne ervaring, daarnaast een lieve en energieke dame! Om de zoveel weken laat ik mijn wenkbrauwen bijwerken en altijd blij met het resultaat. Ik heb van mezelf al volle wenkbrauwen dus na elke “plukbeurt” komt het microblading resultaat weer super naar voren.

Aanbevelen?

Ja

27/03/2022

Senga

10

Geweldig!!

Mooie salon. Werkt zeer hygiënisch. Legt alles op een rustige manier uit, neemt echt de tijd voor de klant. Eindresultaat is helemaal top! Was voor mij een stukje rijden, maar meer dan waard!

Aanbevelen?

Ja

26/03/2022

Bianca

10

Topper!

Ik ben blij dat ik uit eindelijk de stap heb genomen ! Ben super blij met het eind resultaat, Ik zal het zeker aanbevelen , ze is super lief en legt alles rustig uit !

Aanbevelen?

Ja

26/03/2022

Danielle Belder